Alla frågor och funderingar mottages med glädje. Vänligen använd formuläret nedan och har du tips på saker att se och göra i Dubai får du gärna skriva till oss. Känner du att det finns felaktigheter på sajten eller har du några egna erfarenheter från ett hotell eller aktivitet blir vi lite extra glada om du hör av dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tips på hotell i Hong Kong

Dubai må vara den mest expansiva staden gällande nya skyskrapor men invånarna i Hong Kong är definitivt inte obekanta med höga hus. Hong Kong är en av de mest tätbefolkade platserna i världen och till skillnad från Dubai har man här byggt högt av ren nödvändighet.

Den täta byggnationen i Hong Kong har gjort att staden har blivit en av världens mest “pulserande” städer och en mycket populär destination för turister. I många av skyskraporna finns det exklusiva hotell men till skillnad från Dubai finns det också ett bra utbud av billiga hotell och vandrarhem.

På sajten Hotellhongkong.com finner du (på samma sätt som här) tips på bra hotell i Hong Kong i olika områden och prisklasser. Utöver tips på hotell finner du också guider över sevärdheter i staden samt förslag på saker att göra under ett besök till Hong Kong.