Shopping i Dubai MallOm du gillar shopping kommer du inte bli besviken på Dubai. Det finns mängder av shoppingstråk och gallerior men om du vill uppleva världens största galleria får du inte missa ett besök till Dubai Mall.

Denna enorma galleria är den största i världen och har inte mindre än 1200 butiker fördelade på 4 olika plan. Utöver alla butiker finns det mängder av andra aktiviteter som exempelvis biografer, restauranger, en isbana och ett gigantiskt saltvattenakvarium. Så oavsett om du är intresserad av shopping eller inte kommer du kunna hitta något att göra under vistelse här.

Dubai Mall ligger alldeles intill Burj Khalifa så många väljer att kombinera ett besök till Dubai Mall med att åka upp till det gigantiska tornets utsiktsplats för att få en magnifik utsikt över staden.

Dubai Fountain

Om du väljer att åka hit får du heller inte missa Dubai Fountain som är belägget utanför Dubai Mall. Detta unika skådespel är svårt att beskriva men i filmen nedan får du en lite aning kring dess utformning samt hur gigantisk Dubai Mall är.

Mer info

För mer info kring butiker samt övriga aktiviteter i Dubai Mall rekommenderar vi deras officiella hemsida. Där finner du även information kring öppettider, kommunikationer och mycket mer.

Sök hotell

Se även

Urval av hotell i Dubai
Dubai Marina
Se & göra i Dubai