Det finns ett fantastiskt utbud av hotell i Dubai och det finns inte många städer i världen som kan erbjuda så många lyxhotell som Dubai. Det finns dock ett relativt bra utbud av lite billigare hotell som fortfarande håller en bra standard. Här har vi samlat ett mindre utbud av billiga hotell i Dubai som fått goda omdömen av sina tidigare gäster.

Fortune Pearl Hotell
Fortune Pearl Hotell i DubaiFortune Pearl Hotell är beläget i centrala Dubai och dubbelrummen kostar cirka 500 kr per natt. Rummen är modernt inredda och utrustade med bland annat TV och minibar.

mer-info

 

 

Ibis Al Rigga
Hotell Ibis Al Rigga i DubaiDetta hotell ligger i stadsdelen Al Rigga och är ett billigt alternativt med tanke på dess standard. Hotellet har bland annat en restaurang och ett modern fitnesscenter.

mer-info

 

 

Gateway Hotell
Gateway Hotell i DubaiEtt nybyggt och mycket prisvärt hotell med moderna luftkonditionerade rum. Som gäst kan du nyttja hotellets fitnesscenter och självfallet har du också fri Wi-Fi.

mer-info

 

 

Tips

Många hotell i Dubai väljer att sänka sina priser när det inte blir fullbokade. Så om du har lite is i magen och väntar med att boka ditt hotell in i det sista finns det goda möjligheter att finna ett riktigt billigt hotell i Dubai.

Sök samtliga hotell